14 Noiembrie 2017Sursa: I.P.J. Harghita

O persoană de 27 ani din Tîrgu Mureș, conducător auto, este cercetată penal fiindcă la data de 03.11.2017 ar fi accidentat un pieton care era angajat în traversarea regulamentară a drumului public după care ar fi părăsit locul evenimentului.

        În data de 03.11.2017, O.E., de 15 ani, din Miercurea Ciuc s-a adresat Poliției municipiului Miercurea Ciuc, sesizând faptul că în ziua respectivă, la ora 07.55, a fost acroșat, în timp ce traversa drumul public, pe o trecere de pietoni, amenajată și semnalizată corespunzător, de un autoturism, al cărui conducător auto și-a continuat deplasarea fără a opri la locul evenimentului.
În urma evenimentului rutier, pietonul a suferit leziuni corporale, fiindu-i acordate îngrijiri medicale la Spitalul Județean de Urgență din Miercurea- Ciuc. 
În data de 13.11.2017, în urma activităților de cercetare efectuate, polițiștii l-au identificat pe conducătorul auto, acesta fiind N.S., de 27 ani, din municipiul Târgu Mureș, județul Mureș.
A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de  vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre competentă soluționare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea - Ciuc.