11 August 2017Sursa: I.P.J. Harghita

Perseverenţă şi profesionalism poliţienesc, la Atid, finalizat cu identificarea suspecţilor unui furt de material lemnos comis în luna decembrie a anului trecut

~~La data de 10.08.2017, ca rezultat al unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie, desfăşurate cu o apreciabilă perseverenţă şi un deosebit profesionalism, poliţiştii Postului de Poliţie Atid i-au identificat pe V.M. de 21 de ani, K.C. de 18 ani, ambii din localitate, şi S.R. de 44 de ani, din comuna Corund, suspecţii unui furt comis în cursul lunii decembrie 2016.
Din datele şi indiciile obţinute de poliţişti până la acest moment rezultă că, în noaptea de 07/08.12.2016, cei în cauză ar fi sustras 7 metri steri buşteni de esenţă foioase, specia fag, de pe un drum forestier din zona împădurită denumită „Borcsa”, situată în apropierea satului Crișeni.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale a suspecţilor, precum și pentru recuperarea prejudiciului, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.