31 Martie 2018Sursa: I.P.J. Harghita

Confiscări de aproape 22.000 de lei și amenzi de peste 225.000 de lei, sunt rezultatele unor ample acțiuni desfășurate de polițiștii harghiteni, pe linie economică

În perioada 28 – 30 martie 2018, la nivelul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, au fost organizate acțiuni specifice, cu efective mărite, pe raza întregului județ.

În cadrul acestor ample activități au fost efectuate controale la 55 de societăți comerciale, iar în urma neregulilor constatate, 52 de agenți economici au fost sancționați contravențional, cu amenzi în cuantum total de 225.900 de lei.

Totodată, ca măsuri complementare, polițiștii au ridicat în vederea confiscării peste 500 de litri de băuturi alcoolice, produse agroalimentare și articole de îmbrăcăminte, a căror valoare totală se ridică la 21.952 de lei.

Acțiunile operative de verificare și control vor continua și în perioada următoare la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, în vederea asigurării unui climat optim de ordine, liniște, siguranță și legalitate pe raza întregului județ, în toate domeniile.